Indlæser
Menu

Se også andres begivenhedskalendre omkring Østeuropa på:

Se også linkfortegnelsen omkring internationale begivenheder:
Østeuropastudier » Konferencer, begivenheder, kalendere

Kalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Categories
efter kategori
Search
Søg
Download som iCal-fil
Tidl. udenrigsminister Lene Espersen holder oplæg om EU og landene mod øst
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I samarbejde med Nationalmuseet afholder Europabevægelsen i foråret 2012 arrangementer i forbindelse med det danske EU-formandskab og Nationalmuseets særudstilling, ’Europa møder verden’.

Det første arrangement foregår onsdag d. 25. januar fra kl. 17-20 i Nationalmuseets biograf og temaet for denne gang er ”EU og Naboerne”.

Her vil Jørgen Bæk Simonsen, dr.phil, holde et oplæg om Europas forhold til den islamiske verden; Ulla Holm, seniorforsker fra DIIS, vil fortælle om EU og de nordafrikanske lande og fhv. Den tidligere udenrigsminister Lene Espersen (TBC) holder oplæg om EU og landene mod øst.

I forbindelse med arrangementet vil det også være mulighed for at få en rundvisning på særudstillingen, og der bliver serveret kaffe/the og kage.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sted Nationalmuseet, Frederiksholms Kanal 12, Kbh. K.
https://www.google.com/calendar/event?eid=MXZkdTI0bzVpajhqaDhlMmZzM2cwdWdpZWcgczlzdGNpdHIxZmkwbHFkY2JxczYwbm9vazBAZw&ctz=Europe/Copenhagen
http://natmus.dk/sw90112.asp
http://eubev.dk/kalender
notset>