Загрузка
Навигация

Forsvarsakademiet (DK) *

Сайт
På Forsvarsakademiet uddanner vi fremtidens ledere i Forsvaret. Vores uddannelser er forankret i den militære profession. Alle videregående uddannelser er baseret på forskning inden for militære operationer, militær strategi og militær ledelse.
  1. Du har nu muligheden for at søge om optagelse på Forsvarsakademiets FLEX-moduler, der gennemføres i andet halvår 2020 frem til ultimo januar 2021.
  2. De sidste besvarelser på dimittend- og aftagerundersøgelsen i Hæren er nu tikket ind, og antallet af besvarelser fra både premierløjtnanter og deres chefer viser stort engagement til at sikre kvalitet og relevans af officersuddannelsen.
  3. Forsvaret går i gang med næste trin af den gradvise genåbning fra 11. maj, hvor blandt andet uddannelse og træning til den kritiske operative opgaveløsning er en prioritet.
  4. Ansøgere til den Militære Akademiuddannelse får i dag svar på, om de skal starte på uddannelsen. Det er det første hold nogensinde på den nye uddannelse, som har uddannelsesstart august 2020.
  5. Nu starter Forsvarsakademiets dimittend- og aftagerundersøgelser, som skal undersøge overensstemmelsen mellem premierløjtnanternes kompetencer og behovet ude hos Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet.