Загрузка
Навигация

Aalborg Universitet - Seneste nyt (DK) *

Сайт
  1. Tusindvis af danskere forlader arbejdsmarkedet på grund af dårligt helbred, og en tredjedel af dem, der arbejder med produktion eller med mennesker, forventer ikke at arbejde til pensionsalderen, fordi de ikke vil kunne klare jobbet. Det viser ny forskning.
  2. Forskere fra AAU skal sammen med kollegaer på ni andre videregående uddannelsesinstitutioner indsamle erfaringer med den onlineundervisning, der har fundet sted under coronakrisen.
  3. Plast kan genanvendes i langt højere grad end i dag, hvis der udvikles bedre metoder til at teste kvaliteten af genbrugsplast. Derfor går AAU sammen med bl.a. Grundfos og Logstor for at sætte turbo på genanvendelsen.
  4. Forskere fra Aalborg Universitet vil kombinere deres viden om energiforskning og kunstig intelligens med det at formål at udvikle effektelektronik, der kan tilpasse sig skiftende forhold og forlænge enhedernes levetid.
  5. Forskere fra Aalborg Universitet vil kombinere matematiske modeller med maskinlæring i forsøget på at styre vand i byerne. Målet er at sikre, at vandet ikke havner de forkerte steder på de forkerte tidspunkter.