alt Efter tilmeldning kan du selv tilføje begivenheder.

Begivenheder

 

  • help
Flat View
Vis år
Månedsoversigt
Vis måned
Weekly View
Vis uge
Daily View
Vis i dag
Categories
Vis efter kategori
Search
Søg

SILBA København møde om “Fra Kaos til Putin”med Karsten Jakob Møller,DIIS senioranalytiker

Download som iCal-fil
Onsdag, 23. November 2011, 17:00

I anledning af det russiske Duma-valg,4. december 2011 sender SILBA en 39-mand stor valgdelegation til Sankt Petersborg. SILBA afvikler tilsvarende en stor valgobservationsmission i forbindelse med præsidentvalget 4. marts 2012. Derfor ønsker vi i SILBA København at sætte fokus på Rusland,før vi drager af sted.

Af den grund har vi inviteret Karsten Møller til at holde foredrag for os med udgangspunkt i sin bog ”Fra kaos til Putin. Brudstykker af det moderne Ruslands historie”
fra 2008,og selvfølgelig vil det blive relateret til de aktuelle begivenheder.

Foredraget onsdag den 23. november,begynder kl. 17:00,men kom gerne lidt før for at finde dig til rette med lidt te og kaffe i vores nye lokaler på Gothersgade 151 B.

(Mødet var oprindeligt planlagt til den 2. november,men Karsten Jakob Møller lagde sig syg samme dag og måtte melde afbud).

Karsten Jakob Møller er senioranalytiker ved DIIS med speciale i Rusland og det post-sovjetiske rum og optræder jævnlig som ekspert og kommentator i tv og radio. Han er generalmajor og var fra 2001 og indtil sin pensionering i 2007 chef for Forsvarsakademiet. Han har været forsvarsattaché i Rusland med sideakkreditering til Ukraine og Belarus i perioden 1998-2000 og var i 1997 chef for den nordisk-polske brigade i Bosnien.

Sted : Gothersgade 151 B
http://www.silba.dk/2011/2-november-silba-kobenhavn-mode-om-fra-kaos-til-putin-med-karsten-jakob-moller-diis-senioranalytiker/

Tilbage

Yderligere information