Загрузка
Навигация
Печать / PDFПечать / PDF

Det Danske Kulturinstitut søger en praktikant til afdelingen i Letland i 6 måneder fra 25. juli 2012 til 1. februar 2013 med mulighed for fleksibilitet.

Det Danske Kulturinstitut består af et hovedkontor i København og 10 udenlandske afdelinger. Afdelingen i Riga er en lille, men meget aktiv enhed bestående af en institutleder og en lokal projektkoordinator.

Vi står for at udbrede kendskabet til dansk kultur i Letland, og afdelingen er initiativtager til og medkoordinator af en lang række forskellige kulturarrangementer som bl.a. udstillinger, koncerter, teaterforestillinger, konferencer, seminarer, udvekslinger og studierejser.

Riga er en hyggelig gammel middelalderby, og samtidig Baltikums største med mange nordiske studerende, hvor du kan kommunikere på engelsk og livet er billigere end i Vesteuropa.

Jobbet

Jobbet er meget selvstændigt, og du får rig mulighed for at afprøve dine færdigheder i praksis. Du kommer som praktikant til at tage del i alle aspekter af det daglige arbejde med bl.a.

 • planlægning og afvikling af talrige events
 • fundraising
 • koordinering af studieture
 • opdatering af hjemmeside og sociale medier
 • produktion af nyhedsbrev og pressemeddelelser på dansk og engelsk
 • almindelige kontoropgaver
 • mulighed for at stå for dit eget projekt i tæt dialog med institutlederen.

Kvalifikationer

Vi søger en selvstændig, kreativ og fleksibel praktikant, der;

 • studerer på en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse
 • har et højt niveau af dansk og engelsk. Det er en fordel at kunne russisk men bestemt ikke en nødvendighed
 • er god til at formulere sig på skrift
 • gerne har erfaring med projektkoordinering
 • gerne har erfaring med web-opgaver
 • ikke er bange for at tage ansvar

Ansættelsesvilkår

Praktikantstillingen er ulønnet, og du er selv ansvarlig for evt. rejse, forsikring, visum mm. Du skal også selv finde bolig, men instituttet kan være behjælpelig med kontakter.

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden justeres i forhold til rapportskrivning/deltagelse i fag eller lign.

Ansøgning

Ansøgninger om praktikophold bilagt CV samt evt. dokumentation for uddannelse kan sendes elektronisk til Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Vi skal have dit svar senest tirsdag d. 5 juni kl. 12:00.

Yderligere oplysninger

Læs mere på vores hjemmeside www.dankultur.dk om alle afdelingerne eller specifikt om afdelingen i Riga www.dki.lv.

Kontakt gerne nuværende praktikant Charlotte Stigaard Vinge (Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.) eller institutleder Simon Drewsen Holmberg (Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.) for at høre mere.

Det Danske Kulturinstitut formidler kulturudveksling mellem Danmark og udlandet. Det sker gennem hovedkontoret i København og dets afdelinger i: Benelux, Estland, Letland, Litauen, Polen, Storbritannien, Rusland, Ungarn, Kina og Brasilien. Det Danske Kulturinstitut har eksisteret siden 1940 og er en selvejende institution, som modtager en årlig statsbevilling via Kulturministeriet.