Loading...
Navigation

Start date: 1 September 2022. The position is limited to four years full-time.

More Information here

Den danske ambassade i Vilnius søger to praktikanter til foråret 2022 i perioden 1. februar 2022 ‒ 31. juli 2022. Det drejer sig om en handelspraktikant og en politisk praktikant. Ansøgere forventes at være studerende på en kandidatuddannelse, eksempelvis statskundskab, samfundsfag, økonomi, handel, jura, historie og kommunikation, men studerende fra andre områder opfordres også til at søge, hvis de mener, at de opfylder praktikstillingens kriterier.

Ansøgningsfrist er den 10. september 2021, kl. 12 (dansk tid).

Læs mere her

Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) søger en student til at bistå et nyt projekt i Ukraine vedrørende et dansk-ukrainsk ungdomshus.

Ansøgningsfrist: 26-08-2020

Se jobopslaget og søg stillingen her

Er du klar på en udfordring og en oplevelse for livet, og har du interesse for enten politik eller handel og public diplomacy? Så tøv ikke, og søg stillingen som enten politisk praktikant eller handelspraktikant til foråret 2021 ved Danmarks Ambassade i Riga.

Her kan du læse mere om de to praktikstillinger

Den Danske ambassade i Vilnius søger 2 praktikanter til efteråret 2020. Ambassaden i Vilnius er en lille repræsentation, hvor vi alle arbejder tæt sammen, og som praktikant er der mulighed for at få stort ansvar. Du arbejder i et land, hvor Danmark for alvor fylder noget og har gjort det i de sidste 30 år. De nordiske og baltiske ambassader arbejder tæt sammen, og du vil blive inddraget i mange spændende problemstillinger. Du har mulighed for at præge dine arbejdsopgaver, og du får unik erfaring med og kendskab til arbejdsgangene i udenrigstjenesten ude og hjemme, et indblik i mulighederne for handel og investering i Baltikum samt i Litauens internationale samarbejde inden for især EU og NATO. Derudover er public diplomacy-aktiviteter en central del af arbejdet, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med at fremme danske værdier på alle platforme, herunder i samspil med Det Dansk Kulturinstitut i Baltikum.

Fristen for at søge om et ophold i efteråret (med start 1. august 2020) er 6. marts.

Hele informationen om stillingen på ambassadens hjemmeside

Mere om stillingen på Facebook

notset>