Indlæser
Menu

Se også andres begivenhedskalendre omkring Østeuropa på:

Se også linkfortegnelsen omkring internationale begivenheder:
Østeuropastudier » Konferencer, begivenheder, kalendere

Kalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Categories
efter kategori
Search
Søg
Download som iCal-fil
Silba - Årlig Generalforsamling (Ruslandskonferencen er aflyst)
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På lørdag den 28. januar afholder vi vores årlige traditionelle Russisk-Ortodoxe Julefrokost

Vi lægger ud med at holde vores årlige Generalforsamling, kl. 16:45

Vi skal have valgt formand og medlemmer til bestyrelsen. Hvis du har lyst til at være med til at beslutte hvilke aktiviteter vi skal have på programmet er det stedet at række armen i vejret. Vi vil også gerne nå en snak debat om hvad medlemmerne har af ønsker til bestyrelsen, i form af aktiviteter, både herhjemme og evt. i form af studieture

Kl. 18.30 fortsætter vi med vores årlige overdådige julefrokost.

Menuen står på russiske blinis med kaviar og laks, varm russisk Borch med oksekød, forskellige russiske salater og brød, pølse, snack og meget mere.
Hvis du har lyst til at hjælpe til i køkkenet så kig forbi nogle timer før. Så bliver du sat i sving.

Deltagelse i Julefrokosten koster 100 kr. som dækker maden og vanen tro champagne, vin og vodka ad libitum. Der sælges herudover øl og vand til russiske priser.

Tilmelding til julefrokosten sker ved at sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med teksten ”Julefrokost tilmelding” samt angivelse af dit navn.

Du er meget velkommen til at betale de 100 kr. i forvejen på SILBAs nye webshop på hjemmesiden. Men ellers betaler du bare kontakt ved ankomsten.
Har du lyst til at gentegne dit medlemskab for 2012, tager du bare 100 kr. mere med kontant.

Generalforsamlingen og julefrokosten foregår igen i Venstres Ungdoms lokaler, som vi har lejet til formålet. Adressen er: Nørre Voldgade 82, 4. sal. Eller nemmere, ”lige ovenpå McDonalds” ved Nørreport station. Gå ind gennem porten til højre for McD. og op af cementtrappen. Tryk på VU på 4. sal på dørtelefonen. Så er du godt på vej.


Ruslandskonferencen samme dag er desværre aflyst


Landsorganisationen som skulle have holdt en Ruslandskonference fra kl11:00 til 16:45 samme dag og sted, har desværre netop aflyst konferencen. Det har ikke været muligt at skaffe indledere til konferencen. Formandskabet for EU har desværre spændt ben for de danske politikeres mulighed for at melde klart ud om de kunne komme eller ej.

Det var endvidere planen at vise filmen ”Putins Kys” om formiddagen kl. 11:00. Det er ligeledes droppet. Men eftersom SILBA har købt fremvisningsrettighederne til filmen, kan vi i SILBA-København på et senere tidspunkt. Vi havde et virkelig succesfuld forpremiere arrangement i tirsdags med filmen, så den skal nok trække folk til en anden gang.

Sted Venstres Ungdoms undervisningslokale på Nørre Voldgade 82,3. sal
notset>