Indlæser
Menu

Se også andres begivenhedskalendre omkring Østeuropa på:

Se også linkfortegnelsen omkring internationale begivenheder:
Østeuropastudier » Konferencer, begivenheder, kalendere

Kalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Categories
efter kategori
Search
Søg
Download som iCal-fil
Reception: Ny bog om Skt. Petersborg
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Den 27. marts udkommer for første gang i Danmark en kulturguide til den russiske kulturhovedstad. Bogen har fået den enkle og oplagte titel Skt. Petersborg. Den er blevet til i et samarbejde mellem Akademisk Rejsebureau og Aarhus Universitetsforlag. Forfatterkollektivet er sammensat af Danmarks førende eksperter i Ruslands og Skt. Petersborgs kultur, hvoraf de fleste er aktive rejseledere på Akademisk Rejsebureaus kulturrejser til Rusland. Bogen er en del af Aarhus Universitetsforlags serie af faglige, kulturhistoriske rejsebøger, Vide Verden.

Akademisk Rejsebureau er vært ved en reception på udgivelsesdagen, tirsdag den 27. marts, hvor det ville glæde os meget at se Dem. Det sker på det russiske kulturinstitut i København. Vi serverer et glas og lidt at spise, og forfatterne siger et par ord om bogen. Flere af forfatterne vil være til stede ved arrangementet, ligesom Akademisk Rejsebureaus medarbejdere kommer. Kom og vær med til at fejre udgivelsen og mød rejsefæller fra kulturrejserne med Akademisk Rejsebureau. Nogen vil til receptionen blive solgt for 200 kr. (mod 250 kr. i boghandlerne). Vi vil ikke kunne tage imod kort, så hav kontanter - helst lige penge - med.

De tilmelder Dem arrangementet ved at sende en e-mail til Kristina Lissau på Akademisk Rejsebureau Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sted Russisk Center for Videnskab og Kultur, Vester Voldgade 11, København
notset>