Indlæser
Menu

Se også andres begivenhedskalendre omkring Østeuropa på:

Se også linkfortegnelsen omkring internationale begivenheder:
Østeuropastudier » Konferencer, begivenheder, kalendere

Kalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Categories
efter kategori
Search
Søg
Download som iCal-fil
Konference om Bosnien-Hercegovina
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Europabevægelsen og Bosnisk/Hercegocinsk-Dansk Akademisk Klub indbyder til en spændende konference om Bosnien-Hercegovina.

På konferencen stilles skarpt på situationen i Bosnien-Hercegovina. Hvad er baggrunden for de problemer, landet kæmper med? Hvilken indsats ydede Danmark under og efter krigen? Hvilke forudsætninger har Bosnien-Hercegovina for at fremme tilnærmelsesprocessen til EU? Og hvilken rolle spiller samhandel og samarbejde med virksomheder i EU-landene, herunder Danmark?

På konferencen kan du møde interessante oplægsholdere som for eksempel: Mogens Lykketoft (S), Lykke Friis (V), Christian Axboe Nielsen (AU), Karsten Fledelius (KU), Birte Weiss, Brigadegeneral Michael Lollesgaard, Dansk flygtningehælp og mange flere.

Konferencen foregår på dansk med enkelte indlæg på engelsk. Konferencen er gratis og finder sted i Fællessalen på Christiansborg. Tilmelding er nødvendig og kan ske ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at ringe til 33 14 11 41. Tilmelding senest 7. maj.

Sted Christiansborg, Fællessalen
notset>