Indlæser
Menu

Se også andres begivenhedskalendre omkring Østeuropa på:

Se også linkfortegnelsen omkring internationale begivenheder:
Østeuropastudier » Konferencer, begivenheder, kalendere

Kalender

Flat View
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Categories
efter kategori
Search
Søg
Download som iCal-fil
Mød Armeniens Udenrigsminister i Udenrigspolitisk Selskab
Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SILBA har fået et antal pladser til et møde i Det Udenrigspolitiske Selskab med Armeniens Udenrigsminister, HE Edward Nalbandian om "Security challenges in the foreign policy of Armenia".

SILBA planlægger en valgobservation i forbindelse med det armenske Parlamentsvalg i maj 2012. Mødet nu er derfor en ideel mulighed for at få et godt indblik i den armenske politiske selvopfattelse.

Deltagelse som SILBA repræsentant i mødet, forudsætter at du er betalende medlem af SILBA i 2011. Ønsker du at deltage i mødet skal du ansøge inden 17. november ved at sende en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager svar kort tid efter deadline om du kan deltage, eller om vi har måttet foretage en udvælgelse.

Edward Nalbandian har været Armeniens udenrigsminister siden 2008. Han er karrierediplomat, uddannet på Moscow State Institute of International Relations. Efter sin eksamen i 1978 gik han direkte ind i den sovjetiskeudenrigstjeneste, hvor bestred forskellige poster i udlandet og i udenrigsministeriet i Moskva. Da Armenien blev selvstændigt i 1992 fortsatte han i den armenske udenrigstjeneste. Han blev i 1994 udnævnt til ambassadør, først i Egypten og senere i Frankrig med sideakkrediteringer i bl.a. Marokko, Oman, Israel og Vatikanstaten. Fra 2006 til 2008 var han desuden den armenske præsidents personlige repræsentant i Organisation internationale de la Francophonie.

Sted Design Museum Danmarks festsal, Bredgade 68
notset>