Indlæser
Menu
 • Doktorgradsstipendiat innen slaviske språk (russisk) (195520) | Universitetet i Oslo
  Jobbørs / 07.12.2020 - 12:49
 • PhD position on informality at the Aleksanteri Institute (University of Helsinki)
  Jobbørs / 29.10.2020 - 11:01
 • Den Danske Ambassade i Vilnius søger 2 praktikanter til efteråret 2020
  Nyheder på Portalen for Østeuropastudier / 17.02.2020 - 23:44
 • Praktikanter til Det Danske Kulturinstitut
  Nyheder på Portalen for Østeuropastudier / 23.05.2012 - 22:06
 • Doktorand i kulturantropologi med inriktning på Ryssland/Eurasien - Uppsala universitet
  Jobbørs / 04.03.2020 - 22:06
printervenlig / PDFprintervenlig / PDF

Moment søger servicemindede og internationalt orienterede personer med interesse for europæisk kultur og politik. Taler du flydende dansk, engelsk og minimum 1 andet af de 23 officielle EU-sprog? Så læs mere her.


Projektansættelse til ca. 4-7 begivenheder fra december 2011 til juni 2012
Din ansøgning til dette job kan være dit første skridt i den rigtige retning til en tidsbegrænset projektansættelse under Danmarks EU-formandskab i første halvår af 2012.

Moment er allerede nu i gang med at finde de bedst egnede kandidater til en række ansvarstunge servicefunktioner under flere store internationale begivenheder i Danmark i slutningen af 2011 og første halvår af 2012.

Vi vil derfor meget gerne høre fra dig, hvis du kan svare ja til samtlige nedenstående krav og du har mulighed for at arbejde lange dage i løbet af slutningen af 2011 og første halvår 2012.

Din profil
Du har en høj stresstærskel og en konstruktiv tilgang til problemstillinger. Vi ser også meget gerne, at du har erfaring med at fungere som forbindelsesofficer/attache/samarbejdspartner/vært/værtinde ved store begivenheder eller VIP-betjening.

Det er et ufravigeligt krav at du:
- behersker dansk, engelsk og minimum ét af de 33 officielle EU-sprog i tale, samt ligeledes kan læse de valgte sprog
- har europæisk kulturkendskab opnået ved rejser eller længerevarende ophold
- har mulighed for at arbejde flere lange vagter over sammenhængende dage, løbende igennem slutningen af 2011 og første halvår af 2012 samt er indforstået med, at der ikke kan gives garanti for antal vagter og timer
- kan fremvise straffeattest og vil være indforstået med, at du forud for ansættelse skal igennem en PET-sikkerhedsgodkendelse

Jobbeskrivelse
Moment skal ansætte et stort antal forbindelsesofficerer i forbindelse med Danmarks EU Formandskab i første halvår af 2012. Som forbindelsesofficer skal man stå for kontakten mellem en officiel ministerdelegation fra et EU land og interne såvel som eksterne aktører, der arbejder med den sikkerhedsmæssige og praktiske afvikling af det danske EU-formandskab. Møderne vil både finde sted i København og i Horsens, og transport i forbindelse med arbejde vil blive dækket, såfremt man skal rejse fra den ene landsdel til den anden.

Primære arbejdsopgaver forventes at være koordinering, mundtlig kommunikation og problemløsning, hvor man som Udenrigsministeriets forlængede arm vil skulle bistå ved de uformelle ministermøder.

Opgaverne vil være af meget praktisk karakter, såsom:
- modtagelse i lufthavnen
- assistance ved transport til hoteller og konferencecenter
- overholdelse af tidsplaner
- koordinering/kommunikation mellem eksempelvis minister, evt. bodyguard, kørselskoordinator, dansk politi, kortegeleder, hotel, udenlandske ambassader, Udenrigsministeriet, m.fl.

Antal af vagter og timer kan derfor efter behov og ønsker - og der kan ikke gives garanti for et bestemt antal arbejdstimer. Man vil typisk skulle arbejde ved mellem 4-7 møder/begivenheder á 2-6 dages varighed i løbet af et halvt år.

Jobbet er derfor ideelt for dig, der enten qua fleksibel uddannelse, fleksibelt freelancejob eller andre omstændigheder har mulighed for at arbejde intenst flere dage i træk i mange timer ca. 1-2 gange om måneden, eventuelt mindre.

Løn gives ifølge overenskomst.

For yderligere information om EU-formandskabet og ansøgningsprocessen, gå ind på følgende hjemmeside: http://www.moment.dk/eu