Loading...
Navigation

Search the newsfeeds

DUS – Det Udenrigspolitiske Selskab

Udenrigspolitik og internationale forhold
 1. KLUMME: Det er næppe sandsynligt at de nystartede forhandlinger mellem Israel og Libanon fører til normalisering her og nu, men på længere sigt kan det ligne et oplæg til samarbejde

  Indlægget Libanon, Israel og naturgassen blev først udgivet på Det Udenrigspolitiske Selskab.

 2. KLUMME: Sjældent har EU og Tyskland stået over for så mange udenrigspolitiske udfordringer som i denne tid – Navalnij, Belarus, Brexit, Tyrkiet-Grækenland, Nord Stream-2, Kina. Langt om længe er der forsøg på at træffe udenrigspolitiske afgørelser uden enstemmighed.

  Indlægget EU og Tyskland i politisk-økonomisk tofrontskrig blev først udgivet på Det Udenrigspolitiske Selskab.

 3. KONKURRENCE: Skriv og vind en snak med Jeppe Kofod! Giv dit bud på Kongerigets arktiske prioriteter nu og i fremtiden og deltag i en virtuel samtale med udenrigsministeren.

  Indlægget Essaykonkurrence: Danmark, Grønland og Færøernes arktiske strategi 2021-2030 blev først udgivet på Det Udenrigspolitiske Selskab.

 4. RAPPORT: Research Fellow i Selskabet og Hudson Institute, Liselotte Odgaard, har sammen med Sune Lund skrevet en ny rapport om Rusland-NATO-forholdet. Denne rapport er et bud på, hvordan man kan forebygge misforståelser i Østersøen med udgangspunkt i best practice fra Det Sydkinesiske Øhav.

  Indlægget Reducing Russia-NATO Tensions: Codes for Unplanned Encounters at Sea blev først udgivet på Det Udenrigspolitiske Selskab.

 5. KLUMME: Præsident Donald Trump risikerer at få ry som den er mest inkompetente og ødelæggende amerikanske præsident - som en kejser uden klæder. Hans økonomisk-politiske resultater, herunder handelskrigen med Kina, er en fiasko, og USA står langt svagere end ved hans tiltræden, og han har alvorligt skadet den vestlige alliance. Kan USA alene klinke skårene?

  Indlægget Trækker Trump sig for at redde sit eget og firmaets skind? blev først udgivet på Det Udenrigspolitiske Selskab.